Monday, April 12, 2010

All the best untuk test HSE


salam

alhamdulillah dikesempatan masa yang sangat sedikit ini
allah lapangkan masa untuk ana singgah mengemas blog yang
semakin senyap dan sunyi ini...

sharing yang bermanfaat tu mungkin tidak sempat untuk ana
tulis tapi , sekadar mengucapkan selamat maju jaya kpd rakan2 yang akan menjawap
soalan test HSE malam ini...

prepartion bermula pada hari ahad (semalam ..al-kisahnya)..
[sebenarnye dah mula awal jugak tapi dah lupe]
yang bestnye ana berkesempatan mengikuti satu program rakan masjid
dan dapat pulak revise soalan HSE( health safety and environment) di dalam
pondok tiga segi(tempat penginapan) bersebelahan dengan
air terjun yang indah, pada waktu pagi yang damai...
mulanya khusyuk dan fokus lepas tu..tersengguk2 lalu syahid...
apa2 pun jom g ambik test...
Share:

1 comment:

  1. alhamdulillah...selesai

    tips nak skor test HSE
    bace, buat serta hafal
    tutorial n past year test
    i'allah boleh dapat 100%

    yang penting HAFAL
    kalau x hafal...
    jadik macam ana
    pakai senapang gajah
    dan meriam buluh nak tembak
    jawapan..

    yang penting alhamdulillah
    allah banyak membantu...

    ReplyDelete