Tuesday, November 8, 2016

NUTRILITE™ All Plant Protein Powder

Alternatif protein berasaskan soya yang berkhasiat lagi lazat!NUTRILITE All Plant Protein Powder memberikan protein semula jadi, mudah dicerna dengan asingan protein soya dan skor PDCAAS 1.0. Hanya satu hidangan NUTRILITE All Plant Protein Powder memberikan 8 gram protein soya.Ia membekalkan jumlah asid amino perlu dan tidak perlu yang seimbang.

NUTRILITE All Plant Protein Powder adalah cara mudah untuk mendapatkan protein yang anda perlukan tanpa kolesterol dan dengan hanya kandungan lemak yang minimum. Campurkannya dengan sebarang makanan atau minuman kegemaran anda dan anda dijamin memberikan keluarga anda protein yang mereka perlukan.

Dikuasakan oleh yang terbaik dari alam, NUTRILITE All Plant Protein Powder dirumus dengan Rumusan Adunan NUTRILITE yang eksklusif iaitu kombinasi unik soya, protein dan kacang pis.
  • Sumber semula jadi
  • Tanpa laktosa
  • Mesra vegetarian
  • Tanpa kolesterol
  • Rendah lemak
  • Menyokong jantung dan keimunan anda

NUTRILITE™ All Plant Protein Powder (450g) - RM140
NUTRILITE™ Minuman Campuran Protein Perisa Teh Hijau (450g) - RM150


NUTRILITE™ Minuman Campuran Protein Perisa Beri Campuran (500g) - RM150
NUTRILITE™ Minuman Campuran Protein Perisa Beri Campuran (500g) - RM165


Dapatkan semua kebaikan NUTRILITE Protein yang ditambah dengan perisa teh hijau yang menyegarkan. NUTRILITE Protein kini muncul dengan perisa baru tetapi masih mengekalkan semua manfaat penting protein soya. Satu sajian bukan sahaja membekal 8 gram protein soya, jumlah asid amino penting dan tidak penting yang seimbang dan manfaat kalsium dan isoflavon soya yang berkhasiat, ia juga memberikan semua nutrien ini dengan tambahan perisa teh hijau yang menyegarkan.

Jika anda sentiasa mengharapkan NUTRILITE Protein untuk sumber protein yang semula jadi, mudah dihadam, senang, tanpa kolesterol dan mengandungi lemak yang minimum, kini anda boleh juga mengharapkan ia memberikan minuman yang lebih berperisa.


Cara mengguna

Terdapat beberapa cara mudah untuk mengambil NUTRILITE All Plant Protein Powder:

  • Tambah satu ke dua skup kepada segelas susu, jus buah-buahan, jus sayur-sayuran, atau sebarang minuman lain. (Pemanis atau perisa boleh ditambah, jika suka.) Kacau cepat-cepat selama 45 saat atau goncang kuat-kuat dalam bekas yang bertutup.
  • Untuk lebih istimewa,campurkan buah-buahan segar atau sejuk beku kegemaran anda. Masukkan dalam mesin pengisar dan kisar.
  • Taburkan di atas bijirin, salad, atau sup.
  • Tambahkan ke dalam resipi kegemaran anda untuk memasak dan membakar
Hubungi saya untuk maklumat lanjut dan pembelian produk NUTRILITE

Share:

0 comments:

Post a Comment