Monday, November 28, 2016

Penjagaan Rambut yang SihatSains Disebalik rambut yang sihat?

Apabila rambut rosak, ia mempunyai cas negatif. Ia menjadi keriting halus,rapuh dan lemah seterusnya menjadikannya kelihatan kering, kusam dan tidak bermaya.

Koleksi SATINIQUE membina hubungan antara sains, kesihatan dan kecantikan. Dengan formula ENERJUVE kami yang eksklusif dan berpaten serta adunan botani, setiap helaian rambut kembali cergas dan menawan. SATINIQUE dirumus untuk memenuhi segala keperluan rambut.


Menyerlahkan

ENERJUVE dirumus menggunakan teknologi untuk menjadikan rambut sihat dan bertenaga. Kompleks yang eksklusif dan berpaten serta bercas positif ini bergabung dengan botani dan nutrien untuk mengatasi cas negatif yang terdapat dalam rambut rosak. Ia bertindak di tempat ia paling diperlukan, menangani pelbagai tanda kerosakan untuk mengubah setiap helaian rambut, mengembalikan keadaannya yang bercas positif, bertenaga dan kelihatan sihat.Menjaga

Langkah pertama ialah membersih untuk menyingkirkan sisa serta merapi untuk menambah baik penghidratan untuk kelicinan dan kilauan yang luar biasa. Rangkaian syampu dan perapi kami dicipta khusus, jadi anda boleh memilih produk yang tepat untuk kebimbangan rambut anda.

ENERJUVEtm digabungkan dengan adunan pengenalan botani dan nutrien kami yang dipilih dengan teliti untuk membantu menyokong keperluan rambut khusus. Dari ginseng yang mentenagakan hingga minyak kacang makadamia yang kaya dan pro-vitamin B yang menggiatkan, alami manfaat sains dan alam semula jadi yang mengangkat rambut ke potensi sebenarnya. Dicipta supaya menyasar, tepat dan berkesan, ENERJUVE bertindak dari dalam ke luar pada tiga tahap.SATINIQUE™ Syampu Kelebatan Tambahan (280ml)- RM 47
SATINIQUE™ Syampu Lembapan Licin (280ml) - RM47
SATINIQUE™ Syampu Antikelemumur (280ml) - RM54
SATINIQUE™ Syampu & Perapi 2 Dalam 1 (280ml) - RM54
SATINIQUE™ Syampu Antirambut Gugur (280ml) - RM60
SATINIQUE™ Syampu Pembaikan Kilauan (280ml) - RM60

Share:

0 comments:

Post a Comment