Tuesday, August 16, 2011

Promosi Promosi..cari sendiri

Z: “Eh ni sape punye ni??”
H: “Nini punye kot”
Z: “Ape ni? Jam baru ke?”
N: “Bukan la, itu la tasbih digital..”
Z:“oo..beli kat mane?”
N: “Kat Masjid Jamek”
Z: “oo macam mane nk gune ni?? Tekan butang ni ae?”
N: “a’ah nanti nombor akan bertambah, so tak perlu risau kalau kite lupa brape zikir yang dah kite bace. Butang yang kecil sekali tu untuk reset kepada 0”
Z: “oo macam mane nak off?”
N: “Kalau kite tinggalkan, tanpe tekan apa-ape, die akan terOff sendiri, so jimat bateri”
Z: “em..bagus, bagus2”
F: “oo benda inilah yang saye Nampak awak pegang mase drive hari tu ae?”

Situasi yang telah beberapa kali ana lalui. Sebenarnya, ramai lagi yang tidak mengetahui kewujudan alat ibadah ini. Kat Office ana, anak jati KL pun pelik melihat alat ini di atas meja ana. Jadi untuk makluman antum ana promosikan di sini, bolehlah antum carinye sendiri ye. InsyaAllah sama-same kite mengunakan teknologi yang ada, untuk menambahkan kuantiti dan kualiti ibadah kite. Alhamdulillah, ana dipertemukan dengan alat ini daripada seorang mahasiswi UIA. Syukran Ya ALlah. Selamat beramal



Share:

0 comments:

Post a Comment