Saturday, December 31, 2011

Anuar Zain - Sedetik Lebih (Lirik



Abang: xde sape nk bukak lagu ke?

Along: abang nak lagu ape?

Abang: Sedetik lebih....

Along: kanape abang suke sangat lagu ni

Abang: entah, seday kot..

Along: oo

Angah: dah macam orang bercinta dah

Abang: kalau along dengan angah bercinte boleh la dengar lagu ni


Along, Angah, Ibu gelak sekuat hati. Hehe, budak kecik ni cakap ikut sukati die je. Entry kali ini kami sekeluarga ingin mengucapkan ribuan jutaan terima kasih kepada semua yang telah bersama-sama kami mengharungi tahun 2011 ini. Jika nak di flash back semua, mungkin perlu 7 hari 7 malam. Terutama sahabat-sahabat ana yang sentiasa di belakang ana dalam apa keadaan sekali pun.

Azam tahun baru telah disetkan ke?? i'allah sebelum tidur malam ini, pastikan antum buat perkara-perkara ini. Sebagai tanda syukur kepada Allah dan semoga melangkah dengan tenang dan menemui kebahagiaan pada tahun hadapan.SATU maafkan semua orang. DUA doakan orang lain. TIGA berterima kasih kepada semua orang terdekat.

“Dialah Tuhan yang menurunkan ketenangan ke dalam hati orang yang beriman, supaya keimanan mereka makin bertambah daripada keimanan yang telah ada. Kepunyaan Allah tentang langit dan bumi, dan Allah itu Maha Tahu dan Bijaksana. (Surah al-Fath 48:4)
Share:

0 comments:

Post a Comment