Wednesday, September 24, 2014

Menariknye bace pengalaman orang lain

Sejak akhir-akhir ini saye galak mengeledah blog senior2 UTP yang aktif ber'Shaklee', mencari ilmu kononnye. Sebenarnya saye pun pengguna produk Shaklee cume 'belum' aktif berkongsi pengalaman dan testimoni. Ada azam nak memeriahkan pasaran produk ini tetapi rasenya masih baru dan banyak perlu dipelajari dan dialami. Ape pun memang seronok membaca testimoni mereka yang berpuas hati dengan produk ini.

Tapi yang paling penting, kenapa tiba-tiba terhasilnya entry ini. (^_^) saye sebenarnya rindu untuk menulis dan bercerita. Lepas grad, blog ini sunyi je..xde cerita nak dikongsikan plus masalah internat access yang limited hanya pada waktu kerja.. Tapi kali ni macam dah ade perkara yang nak diceritakan..ape ye..herm banyak la pulak..insyaAllah akan saye susun satu persatu supaya saya sendiri xpening nak mengarangnya.

Boleh tak kalau ni sahaja dulu..permulaan bagi diri yang baru dapat semangat nak menulis cerita2 dongeng ismalina ishak ..jumpe lagi ye (harap-harap ni tidak berhenti disini je)

Ini bantal hadiah perkahwinan saye, tapi yang sedihnye bantal abang dah tertinggal kat rumah mak long mase kenduri kawen anak bongsunye..sob sob, bile nak ambil balik ni..
 

Gamba ibu dan adik-beradiknya
kanan belakang P.ngah Hamidi, (sepupu) kak Noi, M.long Hasanah, abg Rizal, P.cik Razmi
kanan depan P.lang Razali, Ibu Maimunah, P.itam Shafiee
ade sorang lagi tapi dah balik ..busu Sarimah
 
 
Share:

0 comments:

Post a Comment